Senaste lediga kurs just nu!

Smedjebacken - Mån 9 december kl 18.00-19.00

Smedjebacken - Mån 9 december kl 18.00-19.00

Smedjebacken - Mån 9 december kl 18.00-19.00

Bo bekvämt i direkt anslutning till trafikskolan

På SNT erbjuder vi en unik möjlighet att kombinera din intensivkurs med billigt boende på vårt eget vandrarhem Smedjan, som ligger i samma hus som körskolan. På Smedjan bor du i en flerbäddslägenhet med eget kök. I huset finns även gym, bastu och en pizzeria.

 

En intensivkurs sker under antingen fem eller tio dagar och ett visst antal körlektioner bokas in. Att bo i samma hus som körskolan under dessa dagar ger dig som elev en möjlighet att verkligen gå in helt för att ta ditt körkort. Du kan fullt ut fokusera på dina körlektioner och dina studier och genom detta också verkligen ge dig själv chansen att lyckas.

 

PRIS: ELEV 390:- /natt/person

Träna på gym, koppla av och umgås med andra

Du har tillgång till vårat gym med olika aktiviteter - Utan extra kostnad! Utöver detta, så har du även tillgång till vår fräscha relaxavdelning - som ligger i fastighetens övre plan. Bubbelpool, bastu och prathörna med kyl & musik - allt till en rimlig kostnad.

En känsla av gemenskap

Du kommer heller inte att vara ensam. En väldigt positiv aspekt som vi har sett av att kombinera intensivkurs med boende i samma lokaler är att det växer fram en gemenskap mellan eleverna.

Många av våra elever som gått en intensivutbildning har jämfört det med att vara på kollo och visst finns det likheter. Eleverna pushar och hjälper varandra och en positiv känsla uppstår. En känsla som i många fall också kan ge vänner för livet. Tillsammans klarar ni det - och ni får väldigt mycket roligt under tiden också.

 

Tid över?

Smedjebacken erbjuder Dig en del att göra under Din eventuella fritid här. Under sommaren finns ett antal fina badställen, enorma fiskemöjligheter, ridning och en del bra restauranter samt dansställen. Under vinterhalvåret finns naturligtvis alla vintersporter och vi har evenemang av skilda slag, t.ex. bio och dans. Skulle Du stanna över en helg finns det en pub med trubaduraftnar 25 meter ifrån trafikskolan.

 

För att se mer titta in på: