Senaste lediga kurs just nu!

Smedjebacken - Mån 9 december kl 18.00-19.00

Smedjebacken - Mån 9 december kl 18.00-19.00

Smedjebacken - Mån 9 december kl 18.00-19.00

Bo bekvämt i direkt anslutning till trafikskolan

På SNT erbjuder vi en unik möjlighet att kombinera din intensivkurs med billigt boende på vårt eget vandrarhem Smedjan, som ligger i samma hus som körskolan. På Smedjan bor du i en flerbäddslägenhet med eget kök. I huset finns även gym, bastu och en pizzeria.

 

En intensivkurs sker under antingen fem eller tio dagar och ett visst antal körlektioner bokas in. Att bo i samma hus som körskolan under dessa dagar ger dig som elev en möjlighet att verkligen gå in helt för att ta ditt körkort. Du kan fullt ut fokusera på dina körlektioner och dina studier och genom detta också verkligen ge dig själv chansen att lyckas.

Träna på gym, koppla av och umgås med andra

Att kunna koppla av då och då är dock också viktigt för att på bästa sätt kunna tillgodogöra sig en intensivutbildning. Boendet ger dig möjlighet att träna på gym eller njuta av vår relaxavdelning - båda dessa finns i samma fastighet.

Dessutom finns hela Smedjebackens natur och nöjesliv utanför dörren. Bryt av dina studier med lite fiske, en god middag eller varför inte boka in lite ridning?

En känsla av gemenskap

Du kommer heller inte att vara ensam. En väldigt positiv aspekt som vi har sett av att kombinera intensivkurs med boende i samma lokaler är att det växer fram en gemenskap mellan eleverna.

Många av våra elever som gått en intensivutbildning har jämfört det med att vara på kollo och visst finns det likheter. Eleverna pushar och hjälper varandra och en positiv känsla uppstår. En känsla som i många fall också kan ge vänner för livet. Tillsammans klarar ni det - och ni får väldigt mycket roligt under tiden också.

Utmärkt kommunikation med buss och tåg

Smedjebacken är en ort med vacker gammal bebyggelse, som ligger vid sjön Norra Barken i södra Dalarna. Trafiken är genomgående lugn och det är en perfekt omgivning för att kunna fokusera fullt ut på körkortet. Vi har elever från hela Sverige och i och med att vi erbjuder logi i egen regi så kan vi också erbjuda paketpris som slår det mesta på fingrarna.

Att ta sig till Smedjebacken är enkelt. Du kan ta dig hit genom att åka tåg eller med något av bussbolagen Swebus, Dalatrafik eller Nettbuss - oavsett från vilken stad du reser.

Välkommen att anmäla dig till en intensivkurs hos oss!