Våra olika intensivkurser

Hos oss har du möjlighet att gå en intensivkurs inte bara för personbil, vi erbjuder intensivkurser för alla fordonstyper utom buss. Vi har flera paket att välja mellan, även inom de olika behörigheterna.

Väljer du att bo på vårt vandrarhem i samma byggnad som trafikskolan så tillkommer ett logipris, som för dig som är elev ligger på en lägre kostnad.

Intensivkurs

Vi är en trafikskola med lång erfarenhet vi har verkat sedan 1928 och med intensivkurser sedan 1956.

Det unika med våra intensivutbildningar för körkort är att vi kan erbjuda dig både boende och kurs under samma tak hos oss.

Intensivutbildning är ett bra alternativ för dig som har ont om tid på dig. Eller vill/kan ta körkort på sommarlovet eller semestern. Perfekt om du behöver körkort snabbt om du fått ett jobb eller innan utlandsresan. Intensivutbildningen har under åren visat sig vara en omtyckt och smidig utbildningsform. Vår intensivkurs för att ta körkort har en anpassad utbildningsform som riktar sig både till nybörjare samt elever som kört hemma under en tid.

Hos oss på NTS Smedjebackens Nya Trafikskola så börjar intensivkurser för körkort varje måndag året om i alla behörigheter.

För lediga intensivkurser i körkort är ni alltid välkomna att höra av er via telefon eller mail.

Tveka nu inte ta kontakt med oss direkt på Telefon 0240-704 00 alt 0240-766 45

Du kan även maila din frågor eller funderingar kring intensivkurser för ditt körkort på info@ntssmedjebacken.com

Så går en intensivkurs till

Vi erbjuder intensivkurser med start varje måndag året runt. Utifrån hur mycket du har kört tidigare väljer du först en intensivkurs på en eller två veckor och därefter ett startpaket med ett visst antal körlektioner. I de flesta paket ingår teori, internettester, riskettan, risktvåan samt böcker, men vi har även paket med enbart körlektioner.

Våra intensivkurser anpassas efter dina kunskaper, och du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller om du har övningskört mycket hemma och kanske bara behöver hjälp med finputsningen. Med en intensivkurs får du möjlighet att lägga allt fokus på att ta körkortet och vi gör allt vi kan för att hjälpa dig hela vägen fram.

Teoretiska studier kommer att varvas med praktiska övningar i att köra bil - så ser dagarna ut. När du genomfört intensivkursen gör vi en utvärdering av dina körkunskaper. Finns det något att slipa på så hjälper vi dig med det. Om vi bedömer att du har möjlighet att klara uppkörningen så hjälper vi dig att boka en tid för förarprov. Vi har en hög procent av elever som klarar att ta sitt körkort efter en av våra intensivkurser.

Körkort genom intensivkurs är en väldigt bra kombination och vi står redo att hjälpa dig!