Om oss

Välkommen till Smedjebackens Nya Trafikskola. Vi är en trafikskola belägen i natursköna Smedjebacken i södra Dalarna som alltid erbjuder det lilla extra för våra elever. Vår vision är att alla ska kunna ta ett körkort och att vägen dit ska vara så smidig som möjlig. De allra flesta tar körkortet på ett traditionellt sätt där man varvar körning privat med enskilda körlektioner hos en trafikskola. Det är bra, men det finns även andra vägar.

 

Genom någon av våra intensivkurser så kan vi hjälpa dig att ta ditt körkort och att få den där frihetskänslan som ett eget körkort ger. En intensivkurs i vår regi har några tydliga fördelar. Här kommer ett axplock av dessa:

 

  • Utbildningen anpassas efter dina förkunskaper.
    Vi anpassar utbildningen utifrån dina förkunskaper. Oavsett om du kört mycket bil, kört lite grann eller aldrig kört en bil så kan vi hitta en lämplig nivå och rätt tempo för dig.
  • Vi låter dig fokusera.
    Du kan bo i någon av våra lägenheter i samma hus som körskolan. Det här upplägget ger dig en möjlighet att verkligen fokusera på utbildningen. Samtidigt bor du mitt i Smedjebacken med närhet till fritidsaktiviteter, restauranger och vacker natur.
  • Starter varje måndag.
    Varje måndag - året om - så sätter en ny intensivkurs igång. Det är bara att välja ett datum som passar dig, boka och sätta igång.

Vi erbjuder intensivkurser för alla körkortstyper utom buss. Vi kan även naturligtvis hjälpa dig med enstaka körlektioner och vi kan bistå med råd i samband med teorin. Vår vision är att hjälpa alla som vill ta ett körkort. Välkommen till oss!